O noua galerie foto cu cel mai nou muscle car american - Ford Mustang.

Galerie foto: Ford Mustang, in detaliuNoul Mustang se bazeaza in mare parte pe platforma modelului de pana acum, asa ca am putea spune ca este un facelift. Si totusi nu este, pentru ca modificarile sunt de amploare, nu de detaliu. Masina va fi disponibila incepand cu anul viitor sub forma de coupe, cabriolet si o versiune cu plafon integral din sticla.

Galerie foto: Ford Mustang, in detaliuAmericanilor le place sa-si personalizeze masina, iar noul Mustang speculeaza asta la maxim inca din versiunea de serie, fara sa ne referim la tuning. Nu mai putin de 125 de ambiante sunt disponibile in ceea ce priveste culoarea materialelor de interior si lumina plansei de bord.

Un capitol aparte in dezvoltarea masinii consta in eforturile de a reduce zgomotele provocate de curentii de aer, asa ca designul oglinzilor a fost modificat, antena radio a fost mutata in partea din spate, iar spoilerele au fost desenate tinand cond de criterii aerodinamice, in ciuda masivitatii acestora.
Pe de alta parte, evacuarea a fost conceputa in asa fel incat sa redea cat mai fidel sunetul caracteristic al modelelor Mustang (in special V8-ul).

Galerie foto: Ford Mustang, in detaliuPresa de specialitate a criticat decizia celor de la Ford de a dota Mustang-ul cu punte spate rigida, dar americanii au spus ca implementarea unei suspensii independente ar fi urcat prea mult pretul de vanzare. Si noul Mustang este echipat cu aceeasi punte spate rigida, dar inginerii au mai facut cateva modificari la amortizoare si barele stabilizatoare, asa ca, spun ei, aderenta este mult mai buna in toate conditiile de rulare.

Multe modificari s-au facut tinand cont de cele operate pe modele "speciale" de acum cativa ani, cum ar fi "Bullitt". Nu va mai dura mult si vom vedea versiunea pentru flota Hertz, dar si celebrul GT500.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.