Va invitam sa vedeti o galerie foto cu fetele care au dat un plus de culoare standurilor cu noutati ale Salonului Auto de la Geneva.
Fetele de la GenevaPrimul mare salon auto european al anului a abundat in noutati, multi fiind surprinsi de multitudinea de premiere. Si nu vorbim doar de modele de serie ci si concepte si studii a caror creatie a necesitat multi bani. Criza financiara si mai ales cea din domeniul auto a parut sa nu se simta la salonul auto de la Geneva. De ce? Cel mai probabil pentru ca tot ceea ce am vazut la Geneva era deja in lucru inainte de aparitia rapida a problemelor.
Sotto v-a prezentat pana acum ceea ce a fost mai important la Geneva, iar pe parcursul acestei saptamani veti putea vedea si conceptele cu care se lauda producatorii. Pana atunci insa, sa ne relaxam putin si sa admiram fetele care au pigmentat premierele de la salonul elvetian.
Doar in cazul in care sunteti putin dezamagiti, pentru ca se spune ca "ale noastre" sunt mult mai frumoase, puteti vedea si fetele de la ultimul SIAB. Sau, mai lipsite de inhibitii, fetele de la etapa din Africa de Sud a campionatului A1 GP.
Fetele de la Geneva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.