Dupa ce Audi A4 Allroad quattro a debutat, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva, constructorul german a prezentat o noua galerie foto in care masina poate fi admirata in mai multe ipostaze.
Audi A4 Allroad quattroNoul Audi A4 Allroad quattro ar putea fi o solutie foarte bine gandita a germanilor, la nivel de nisa, pentru a nu fi afectati atat de grav de criza care traverseaza si sectorul auto. Oamenii vor deveni mai atenti la investitiile pe care le fac, iar o masina premium este o investitie, asa ca este aproape obligatoriu pentru orice constructor cu pretentii sa se adapteze.
Audi A4 Allroad quattroCei de la Audi isi dau seama ca cei ce prefera break-urile 4x4 cu abilitati crescute pentru drumuri mai grele ar putea fi usor descurajati de pretul unui A6 Allroad, asa ca au gandit o versiune mai ieftina, bazata pe modelul pozitionat imediat sub A6. In plus, A4 Allroad quattro ar putea fi o varianta foarte tentanta si pentru cei ce prefera SUV-urile compacte, dar nu mai sunt dispusi sa achite factura mai consistenta a acestora.
Audi A4 Allroad quattroLa debutul vanzarilor, Audi va oferi trei propulsoare pentru acest model, unul pe benzina si doua turbodiesel. Propulsorul pe benzina este cel de 2 litri TFSI, care produce 211 CP si 350 Nm. Acceleratia 0 – 100 km/h este posibila in 6,9 secunde, iar viteza maxima este de 230 km/h. Germanii afirma ca propulsorul are un consummediu de 8,1 l/100 km pe acest model. Audi mai ofera pentru A4 Allroad si propulsorul de 2 litri TDI, cu 170 CP. In cazul acestei versiuni acceleratia 0 – 100 km/h se face in 8,9 secunde, iar viteza maxima estede 213 km/h, in conditiile in care consumul mediu este de 6,4 l/100 km.
Cel mai puternic motor disponibil pentru A4 Allroad quattro este un V6 TDI de 3 litri, care produce 240 CP si 500 Nm. Acceleratia 0 – 100 km/h este posibila in doar 6, 4 secunde, viteza maxima declarata este de 236 km/h, iar consumul mediu inregistreaza valoarea de 7,1 l/100 km.
Audi A4 Allroad quattroLa nivelul cutiilor se ofera una manuala cu 6 trepte pentru motorul de 2 litri TDI si cea S tronic pentru motoarele 2 litri TFSI si 3 litri TDI. Transmisia este bineinteles quattro, sistemul favaorizand in mod normal tractiunea spate, cu o distributie a puterii de 40/60 fata/spate. La nevoie, sistemul poate dirija 65% din putere catre puntea anterioara si pana la 85 % catre cea posterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.