Aston Martin a prezentat o galerie foto foarte cuprinzatoare cu noul model V12 Vantage.
Aston Martin V12 VantageBritanicii de la Aston Martin se mandresc cu un nou bolid care se bate de la egal la egal cu modelele celor de la Ferrari si Lamborghini. Numit V12 Vantage, modelul britanic este bazat pe V8 Vantage, dar vine cu un nou propulsor V12 de 6 litri, care produce 517 CP si 570 Nm.
Aston Martin V12 VantageMasina accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,2 secunde si atinge o viteza maxima de 305 km/h. Propulsorul este unul cu aspiratie naturala, iar britanicii spun ca, desi foarte rapida, masina ofera putere de la turatii joase ceea ce o face sa poata fi condusa si normal, zi de zi. E adevarat ca performantele dinamice sunt sub cele ale noului Aston Martin One-77, dar avand in vedere ca One-77 va fi o raritate, V12 Vantage este varful de gama pentru cei ce vor sa obtina tot ceea ce are Aston mai bun in momentul de fata.
Aston Martin V12 VantageV12 Vantage a fost individualizat la nivelul designului, tocmai pentru a iesi in evidenta fata de modelul V8. Grilele mari de pe capota, priza de aer mult mai mare in partea frontala, stopurile cu geam alb si jumatatea inferioara a spoilerului spate tratata mai sportiv sunt principalele elemente de design exterior care deosebesc modelul V12 de cunoscutul V8 Vantage.
Aston Martin V12 VantageNoul V12 Vantage este construit la uzina din Gaydon (Marea Britanie), iar livrarile vor incepe in toamna acestui an. Pentru a pastra un nivel ridicat de exclusivitate, britanicii au hotarat ca productia modelului sa fie limitata la 1.000 de exemplare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.