Nu stiu cati dintre voi cunoasteti modelul X-Bow de la KTM. Si n-ar fi nici o problema daca n-ati auzit de el pentru ca nu este chiar cel mai popular model de pe piata.

KTM, producatorul austriac de motociclete si alte chestii off si onroad a decis acum mai multi ani ca vrea sa faca o masina. Una care sa atraga atentia de la inceput si sa socheze pasionatii de masini. Ideea lor s-a concretizat foarte bine, intr-un model ce nu poate fi confundat. Ne putem referi la el ca fiind o masina.

Dar mai bine ii spunem kart supradimensionat si supramotorizat. Se numeste X-Bow (pronuntat Cross Bow) si a debutat in 2008. Se pare ca nu a fost chiar ce si-au dorit austriecii, la nivelul vanzarilor, dar productia continua si X-Bow ramane una dintre cele mai extreme masini din lume. II putem spune si masina pentru ca este omologat pentru circulatia pe drumuri publice. Doar ca trebuie neaparat o casca.

KTM X-Bow este echipat cu un motor de 2 litri, turbo, furnizat de Audi. Acesta este cuplat la o cutie manuala cu 6 trepte si dezvolta o putere maxima de 240 CP si 310 Nm. Nu par impresionat, nu? Dar este, pentru ca X-Bow.... citeste continuarea pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.