Masinile chinezesti arata nu doar ca nu sunt pregatite pentru Europa, la nivelul sigurantei, ci si ca sunt extrem de periculoase.

EuroNCAP, organizatia europeana care testeaza nivelul de siguranta al automobilelor noi a venit cu un nou proiect. Dezvoltat impreuna cu parteneri importanti, acesta reprezinta de fapt o noua filiala a EuroNCAP. Se numeste Latin NCAP si se ocupa de testarea nivelului de siguranta al masinilor comercializate pe pietele din America Latina.

Eu ii iubesc pe chinezi pentru faptul ca nu stiu decat sa copieze modele consacrate si sa le lucreze absolut oribil. Mai mult decat atat, efectiv nu le pasa de siguranta. Prioritatea lor e volumul. Atat.
In prima serie de teste ale Latin NCAP a fost testat un model Geely CK. Fara airbag-uri, acesta n-a obtinut nici o stea. Iar daca va uitati la clipul video cu testul facut dupa aceleasi norme ca la EuroNCAP s-ar putea sa va treaca curiozitatea vis-a-vis de aceste masini.

Nu este posibil ca in anul 2010 sa produci masini care... citeste articolul si vezi crash testul pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.