Costa peste 100.000 euro, dar ofera senzatii pe masura. BMW 650i cabrio este decapotabila momentului in segmentul de lux si l-am luat la un test in Romania.

Au trecut vreo 2 saptamani de cand am inapoiat masina asta, dar tot ma gandesc la ea. Si nici n-are cum sa fie altfel, e imposibil s-o conduci si sa nu se lase cu un mare zambet pe orice fel de figura, indiferent cat de serios esti.

Din punctul meu de vedere, BMW Seria 6 este cam cel mai frumos BMW actual si nu cred ca va fi intrecut decat de Seria 6 Gran Coupe, adica versiunea coupe cu 4 usi pe care BMW o pregateste in premiera pentru aceasta a doua Serie 6. Da, am avut senzatia ca farurile sunt cam simple pentru ce se vrea masina asta, dar nu-i deloc asa. Cand o vezi pe viu, e cu totul altceva. E agresiva, rece, mare si extrem de luxoasa. O combinatie intre astea, in asa fel incat atrage atentia chiar si unui sofer de Aston Martin DB9 (intalnit prin Bucuresti).

Asadar, genul asta de masini nu se judeca din poze. Trebuie s-o vezi in realitate
, de preferat pe sosea, in trafic. Unde impresioneaza pe oricine-i atent si o vede. Ba chiar oamenii prefera sa te lase in fata lor ca s-o vada pe toate partile. Si se mira cand franezi si... citeste mai multe despre BMW 650i cabrio pe Motorstory.ro (foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.