Auto 16 August 2011 00:46
Arata foarte bine, iti garanteaza atentia celorlalti si se conduce excelent. Honda CR-Z ne-a aratat ce poate face cu motorul hibrid si platforma sportiva.

Honda CR-Z este cea mai exotica oferta din gama Honda, o masina sport, destinata strict pasionatilor, si indragita in special de catre cei care au iubit si celebrul CR-X. Insa CR-Z este altceva, fiind conceputa intr-un cu totul alt regim. Tocmai asta o indeparteaza putin de publicul tinta, dar doar prin prisma pretului.

Am remarcat masina inca de la debut, cand Honda se lauda cu hibridul sau cu transmisie manuala. Si inainte sa ma interesez ce este sub capota, stiu ca ma tot uitam la poze. Pentru ca Honda CR-Z arata foarte bine. Indrazneata in fata, unde zici ca un tuner s-a jucat putin cu spoilerul, cu un spate complet neconventional, care atrage atentia oricui, in trafic. Pentru ca in Romania s-au vandut putine unitati, nimeni n-o prea stie, asa ca am fost intrebat ce-i cu ea de mai multi soferi de masini premium.

Cum mi s-a parut mie in primii kilometri parcursi? Mai... citeste mai multe despre Honda CR-Z pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.