Cel mai nou constructor auto se prezinta cu "primul super SUV" din lume. De fapt, este un Porsche Cayenne, vandut ca model nou.

La primele poze cu noul model Hemera, al noii marci britanice Eterniti Motors a fost destul de clar ca e un fel de Cayenne ascuns pe acolo. Ei bine, dupa debutul de la Frankfurt e chiar oficial. Platforma este a lui Cayenne, iar designul inspirat de cel al SUV-ului german. Eterniti spune ca doar platforma este, caroseria fiind complet redesenata…

Eu as zice ca, chiar daca au redesenat caroseria, n-au facut-o prea amplu, se vede un Porsche Cayenne destul de clar pe acolo. In fine, exprimarea noului constructor britanic e urmatoarea: “It will be based on the most dynamic version of VW Group’s latest-generation large SUV platform, the best in the industry.

Asadar, paltforma de Cayenne pentru primul super – SUV din lume, cum ii spun cei de la Eterniti.
Nu-i rau, dar pe mine ma dezamageste faptul ca, desi.. citeste mai multe despre noul Eterniti Hemera pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.