Opel Ampera este unul dintre modelele cu propulsie electrica care vor face istorie. L-am testat pe cativa kilometri prin Politehnica. Afla primele impresii!

Opel ne-a invitata in Politehnica pentru un contact scurt cu noul Opel Ampera. O masina de care v-am tot spus pe Motorstory si despre care m-am convins: reprezinta, clar, cea mai eficienta varianta pentru o masina ultraecologica, care sa nu te descurajeze prin autonomia scazuta.

O astept de mult timp, o apreciez inca de cand a fost prezentata. Si stiti ce m-a frapat imediat cum am vazut-o? Arata al naibii de bine! Modern, sofisticat, partea frontala ca cea a noii Zafira Tourer e de milioane. Imi place mult si spatele, sincer, e o prezenta care va atrage atentia multi ani de acum incolo.

Interiorul arata la fel de bine, daca-ti plac gadget-urile, pentru ca exact asta este, un mare gadget.
Volanul este singurul element “normal”, in rest... citeste mai multe despre Opel Ampera pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.