Land Rover se pregateste sa inlocuiasca legendarul Defender, modelul care poate merge oriunde. Iata cum ar putea arata inlocuitorul.

Dupa doar 2 poze cu noul Land Rover DC100 concept, avem acum o intreaga galerie foto pentru ca masina a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt. Unde, pe langa conceptul DC100, a debutat, surprinzator, si o versiune sport a acestui concept.

Acum stim clar ca Land Rover DC100 prefigureaza noua generatie Defender, care nu va aparea insa pe piata decat in 2015. Pana atunci, DC100 are timp sa evolueze si sa se apropie de designul modelului de serie. Mie imi place foarte mult, chiar daca a pierdut o mare parte din designul brutal al legendarului model offroad.

Avem acum si cateva detalii tehnice referitor la tehnologia implementata pe conceptul Land Rover DC 100. Britanicii spun ca pot fi montate motoare... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.