Un top al celor mai accesibile masini cu cutie de viteze automata, de clasa mica, ce pot fi cumparate in acest moment in Romania.

Astazi propun sa discutam despre cele mai accesibile masini cu cutie de viteze automata. Stiu, se fac periodic astfel de topuri, chiar si eu am mai facut in trecut, dar intre timp au aparut oferte noi, masini noi si transmisii automate noi.

Va spun din start ca m-am oprit la clasa mica, masini de oras, pentru oameni comozi, care sacrifica putin la consum pentru confortul din traficul aglomerat al oraselor. De asemenea, tineti cont ca am luat cele mai mici preturi, dar exista diferente de echipare, care pot intoarce putin rezultatele.
O alta precizare, cutiile de viteze ale masinilor prezente in acest top sunt de cam toate genurile, unele mult mai bune decat altele. Insa, pentru cei care ignora performanta in sine a acestora, ramane... vezi topul pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.