Unii rad de masinile americane, dar iata o lectie: noul Camaro ZL1 este mai puternic si mult mai ieftin decat Mercedes SLS AMG!
Iar un articol despre Camaro, dar asta este, Chevrolet le scoate pe banda rulanta. Oricum, o sa va intereseze mult comparatia asta, facuta nu de mine, ci de americani. Stiu ca v-am tot spus de Camaro in ultimul timp, dar aici ne intereseaza comparatia cu europenele.

Vorbim despre lansarea celui mai puternic Chevrolet Camaro creat vreodata.
Este versiune ZL1, care arata intr-un mare fel. Nu mai insist pe capitolul asta, v-am spus deja de ce imi place la nebunie masina asta. Si eu n-am condus decat modelul normal, imi inchipui cum trebuie sa fie Camaro ZL1..

Asadar, Chevrolet a dezvaluit zilele astea care sunt performantele celui mai puternic Camaro si l-a comparat direct, in comunicatul de presa, cu Audi R8 GT, Maserati GranTurismo si... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.