Zece membri ai juriului Asociatiei Presei Auto din Romania au decis ca noua Dacia Logan merita titlul de "Masina Anului 2013 in Romania".

Potrivit automarket.ro, noul Logan a castigat acest titlu dupa ce 10 din cei 16 membri ai juriului APAR au hotarat ca indeplineste toate conditiile necesare.

Dacia Logan, 195 de puncte, este urmata de Ford B-Max, aflat la 35 de puincte distanta de berlina companiei detinute de Renault. Podiumul este completat de cealalta vedeta a celor de la Dacia, Sandero, cu 115 puncte.

Este pentru prima data in istoria concursului "Masina Anului in Romania" cand podiumul este format doar de masini produse in Romania.

"Suntem onorati de faptul ca Dacia Logan a primit titlul Masina Anului 2013 in Romania. Consideram ca acest trofeu reprezinta o recunoastere a calitatilor reale ale unui model care marcheaza un pas major in evolutia marcii Dacia. Prima generatie a modelului Logan a fost un succes comercial atat in Romania (unde a fost, timp de opt ani, cel mai vandut model de pe piata) cat si la export. Suntem convinsi ca noul Logan se va bucura de o primire la fel de entuziasta din partea clientilor romani si occidentali", a declarat Silviu Sepciu, sef Departament Comunicare Dacia.

Sursa foto: Automarket


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.