Masina, o continuare fireasca a coupe-ului, va avea sub capota un V8 de 6 litri supraalimentat si va oferi posibilitatea schimbarii secventiale a treptelor.

Desenata de Paul Deutschman, un designer care colaboreaza de 20 de ani cu firma lui Reevs Callaway, masina va fi oferita in doua variante de putere: 560 CP si 717 Nm sau 616 CP si 789 Nm.

In cea de-a doua ipostaza, agregatul supraalimentat cu compresor mecanic ii imrpima cabrioletului o acceleratie pana la 100 km/h in doar 3,5 secunde (mai buna si decat a unui Ferrari Enzo) si o viteza maxima de peste 320 km/h.

Citeste si:

Tunerul american este atat de increzator in reusita sa tehnica, incat asigura o garantie de dat ca exemplu: 5 ani sau 160.000 km.
Acesti americani tin insa foarte mult si la tinuta de drum a masinilor pe care le produc, astfel incat un motor puternic nu este de ajuns pentru ei.

Ca urmare, C16 beneficiaza de prezenta unui tren de rulare modificat cu ajutorul specialistilor de la Eibach, care au dezvoltat un sistem de arcuri si amortizoare special pentru suspensiile masinii.