Posesorii autoturismelor Renault pot beneficia de credite pe card de maximum 15.000 de lei.
Divizia de credite de consum a BRD, BRD Finance, a lansat, impreuna cu Renault, un card de tip revolving (linie de credit) destinat posesorilor de masini marca Renault. Acesta este singurul card de acest fel lansat de un producator auto, fiind prezent pe alte doua piete: in Franta si in Italia. Posesorii vor putea obtine un imprumut de maximum 15.000 de lei, cu o dobinda lunara de 2,2%, la care se adauga un comision de administrare de 0,5%. Spre exemplu, pentru o suma utilizata de 400 de lei, clientul va trebui sa plateasca lunar in contul imprumutului minimum 29 de lei. Posesorii beneficiaza de o perioada de gratie de 47 de zile, timp in care costurile creditarii sint zero.

Cardul Renault, care utilizeaza platforma MasterCard, poate fi utilizat atit ca un card de credit in tara, cit si ca o modalitate de acces la reduceri. Astfel, posesorii de card au o reducere de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault, platita cu acest card, precum si deplasarea gratuita cu Renault Asistenta in caz de pana. Mai mult, pentru platile efectuate cu acest card atit in reteaua Renault, cit si in afara ei, utilizatorii primesc puncte de fidelitate cu care se pot obtine diverse cadouri.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.