Compania Harpa readuce intr-o forma imbunatatita popularul Trabant.

Firma Herpa, un producator de machete auto din Germania, care a construit un model de 1:10 a prototipului pentru noul Trabant, a semnat recent un parteneriat cu IndiKar, o firma care produce componente auto, si vrea sa produca in serie versiunea moderna a Trabantului, informeaza Sotto.

Potrivit, ArenaIT noul concept va fi expus la editia Salonului Auto de la Frankfurt, in toamna lui 2009

Denumit New Trabi, conceptul va intruchipa un hatchback cu 5 usi vopsit in albastru si cu acoperis alb, noteaza Automarket. Construirea unui prototip reprezinta primul pas pana la reintoarcerea legendarului model. Pe baza acestui concept va fi dezvoltata o versiune de serie a noului Trabant, aceasta urmand sa fie serios adaptata noilor cerinte de pe piata auto, cum ar fi normele de poluare si de siguranta.

Potrivit Ziua, productia va incepe in anul 2011 in Saxonia, la Grosenhain si Herpa ia in considerare inlocuirea vechiului motor de 24 cai-putere cu un motor BMW.

Pretul noului Trabant va fi sub 15.000 de euro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.