Potrivit Auto.ro, exteriorul impresioneaza prin pictura in stil airbrush intr-o nota specifica legendei contelui vampir din Transilvania, aplicata pe intreaga caroserie. Singurul element specific tuningului exterior sunt jantele de 18 inch cu cinci spite duble, "imbracate" in pneuri Michelin Pilot de 225/40, carora li se adauga ineditul logo Dacia, care a fost vopsit in rosu, iar numele marcii a fost luat de cel al contelui Dracula.

Daca la exterior nu putem vorbi de un tuning exegerat, interiorul este cu totul special. Amestecul de tapiterie Alcantara rosie (nu chiar ca sangele) si negrul specific criptelor este suficient de reusit pentru amatorii de lucruri morbide, dar mult mai adecvat pentru amatorii de sportivitate si gadgeturi: scaune Recaro profilate, volan sport cu diametrul de 320 mm, monitor LCD, spoturi cu LED-uri, sistem audio Alpine sau monitoare in tetierele scaunelor din fata, relateaza ProMotor.

Ziua noteaza ca elementul surpriza a celor de la DeSwart este portbagajul, captusit la fel ca un sicriu, si prevazut cu o mini sauna.

Pentru toate acestea trebuie insa sa faceti o mica varsare de sange in contul din banca: nu mai putin de 45.000 de euro pentru Logan Dracula.