Toyota a prezentat in cadrul Salonului NAIAS de la Detroit cel mai nou concept car denumit A-Bat, un pick-up de lux in stilul lui Cadillac Escalade.

Ca punct de plecare pentru designul exterior a noului A-Bat s-a folosit hibridul Prius, de la care s-a preluat forma trapozoidala si s-a adaptat pe cea a unui pick-up, relateaza ProMotor. Rezultatul este o autoutilitara cu o caroserie dintr-o singura bucata, majoritatea masinilor de acest tip avand bena separata de cabina.

Echipat cu sistemul Toyota Hybrid Synergy Drive, A-Bat combina stilul cu o economie buna de combustibil si cu o manevrabilitate asemanatoare celei a autoturismelor, noteaza Curierul National.

In interior, A-BAT are o unitate de navigatie retractabila dotata cu monitor de 7 inci si Internet de tip Wi-Fi. Alte caracteristici tehnologice includ un port pentru playere MP3 si un hard pentru muzica digitala. Vehiculul cu patru locuri abunda in spatii de stocare si facilitati care mai de care mai ingenioase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.