Marcile de lux ale concernului Ford - Jaguar si Land Rover - vor ajunge saptamana viitoare in portofoliul indienilor de la Tata Motors.
Dinastia indiana Tata, detinatoarea unuia dintre cele mai mari gupuri industriale din Asia, va pune mana, cel mai probabil saptamana viitoare, pe doua marci auto celebre: Jaguar si Land Rover.

Americanii de la Ford, cei care detin in prezent cele doua marci auto, au hotarat sa le vanda in incercarea de a mai diminua din pierderile inregistrate in ultima perioada. in 2006, rezultatele financiare ale Ford aratau dezastruos: pierderi record de peste 12 milioane de dolari (8 milioane de euro). Ford incearca sa revina pe linia de plutire vanzand marcile de lux unei companii care pana acum voia sa produca masini ieftine, pe gustul indienilor, pentru a-i convinge sa renunte la vehiculele pe doua roti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.