Auto 4 Martie 2008 00:34
O simpla privire asupra listei cu cele mai economice masini de lux si o sa vedem ca in nici un caz nu este vorba despre modele lipsite de performanta

1. Mercedes-Benz E320 Bluetec

Motor: 3.0 litri supraalimentat cu 6 cilindri

Combustibil: motorina

Acest model de Mercedes are un motor V8 diesel, sofisticat, ce controleaza emisiile de monoxid de carbon, iar economia pe care o face la motorina poate fi comparata cu cea a unui motor cu patru cilindri.
Pret: $53.025 vandut numai in SUA

2. Audi TT 2.0T

Motor: 2.0l supraalimentat, 4 cilindri

Combustibil: benzina premium

Ca si celelalte doua modele de Audi care sunt prezente in acest top, modelul TT economiseste cel mai bine benzina atunci cand are in dotare motorul turbo de 2 litri cu patru cilindri. Doar modelele Audi TT Coupé si Roadster economisesc la capitolul benzina, Audi TT Quatro consuma ceva mai mult din cauza motorului de 3.2 litri si 6 cilindri.

Pret de pornire: 30.187 euro

3. Audi A3 2.0T

Motor: 2.0l supraalimentat, 4 cilindri

Combustibil: benzina premium

Asemenea unui Volvo C30, Audi A3 este o masina sportiva tip hatchback, europeana. Este o masina de dimensiuni mici, in patru usi, ce economiseste benzina mai eficient decat Volvo C30.

Pret de pornire: 21.331 euro


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.