Auto 5 Martie 2008 01:19
Inca de la prima vedere Fiat 500 te cucereste prin designul simplu, pastrand formele traditionale dar intr-o reinterpretare in ton cu tendintele actuale de design.
Aplicand aceeasi reteta ca Mini si VW pentru revitalizarea modelelor retro, noul 500 are dimensiuni mai mari si tinde sa isi depaseasca conditia de produs popular. Din fericire Fiat reuseste acest lucru prin finisaje si calitate superioara si nu prin preturi, care inca se pastreaza la un nivel rezonabil. Partea frontala pare un melanj intre designul aparatelor de radio din anii '30 si zambetul Mona Lisei, diferentele fata de generatia din 1957 fiind prezenta proiectoarelor, noul logo al marci si gura de aerisire din spoiler. Decupajul capotei este similar cu cel al strabunicului, singura diferenta notabila fiind lipsa elementului cromat, italienii optand pentru un stil mai simplist dar totodata mai dinamic.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.