Auto 6 Martie 2008 02:49
Printre multitudinea de premiere de la Salonul Auto de la Geneva s-a remarcat si debutul unei masini care are toate premisele sa devina una dintre cele mai exclusiviste prezente de pe sosele.

Carosierul italian Faralli & Mazzanti a prezentat modelul Vulca V12, un supercar cat se poate de exclusivist, construit integral (din aluminiu) de casa de design F&M. Stilul retro al modelului Vulca V12 este in asa fel interpretat incat reuseste sa creioneze imaginea unei masini care nu trebuie in nici un caz subestimata din punct de vedere al performantelor.

Cei de la F&M au avut grija sa nu dezamageasca nici la capitolul dinamica. Asa ca masina dispune, la alegere, de trei versiuni de motorizare.

Versiunea de baza este echipata cu un motor V12 de 6 litri, care livreaza 450 CP si 600 Nm. Pretul in acesta configuratie este de 280.000 euro.

A doua configuratie include tot un motor V12, dar cu capacitatea de 7,1 litri. Puterea maxima este de 520 CP, iar cuplul maxim ajunge la 730 Nm. Pretul: 320.000 euro.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.