Auto 8 Martie 2008 04:57
Ultima varianta Mini beneficiaza de o usa laterala cu deschidere inversa pentru accesul pasagerilor pe bancheta din spate.
Cati dintre barbati nu si-au intors privirile dupa un mini macar o data in viata? Extrapolat in zona auto, acelasi concept este cel mai bine reprezentat de Mini Cooper, un model care se incapataneaza sa faca istorie de aproape jumatate de secol, pastrandu-si liniile clasice si pline de parfum, dar dotat acum cu tehnologie la nivelul mileniului 3.

Precedat de Mini hatchback si de Mini Cabrio, ultimul model a fost intitulat Clubman, acesta fiind totodata cea mai lunga versiune. in general, masina arata aproape la fel cu predecesoarele sale, marea diferentiere constituind-o insa faptul ca accesul pasagerilor pe partea dreapta se face acum prin doua usi. in afara portierei traditionale, Clubman are alaturi o usa speciala de acces pentru bancheta din spate, a carei directie inversa de deschidere te face sa simti nostalgia masinilor de epoca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.