Auto 10 Martie 2008 22:33
Salonul de motociclete va include si o expozitie de tuning de masini, dar si una de raliuri.
A sasea editie a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente din Bucuresti (SMAEB) se va desfasura timp de doua zile la complexul expozitional Romexpo. In zilele de 15 si 16 martie, vizitatorii vor putea admira 400 de modele de motociclete, ATV-uri si scutere. Simultan cu acest eveniment va avea loc si o expozitie de masini modificate, care va include aproximativ 250 de bolizi. Daca anul trecut cele doua evenimente s-au derulat separat, in 2008 ele vor fi incluse in cadrul unei singure expozitii. Mai mult, va exista si un spatiu dedicat masinilor de raliu. „Sintem la editia cu numarul trei a celei mai mari expozitii de tuning din Romania.

Mai mult, ne-am dorit ca anul acesta sa aducem masinile linga motociclete. Impreuna cu SMAEB si expozitia de raliuri vrem sa dam nastere unui nou concept de eveniment: tot ce poate visa un om in materie de auto, moto si racing, in acelasi loc, cu un singur bilet“, a declarat Gratian Sonu, organizatorul 4Tuning Days. Pretul unui bilet la acest eveniment „3 in 1“ va fi de 12 lei. Programul zilnic de vizitare va fi cuprins intre orele 10.00 si 20.00.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.