Auto 12 Martie 2008 05:13
Audi AG, divizia de automobile de lux a grupului Volkswagen, a raportat un profit record pentru anul 2007, estimand majorari suplimentare ale castigurilor, vanzarilor de automobile si venituri.

Profitul Audi inainte de impozitare a crescut cu 50%, la 2,915 miliarde euro (4,48 miliarde dolari), sporind marja de profit a grupului la 8,7%, fata de nivelul de 6,2% atins in 2006, a anuntat compania.

"Acest rezultat dovedeste ca Audi este una dintre cele mai profitabile companii din industria globala a productiei de automobile", a declarat, Axel Stotbeck directorul financiar al Audi.

Dupa afisarea celui de-al doisprezecelea record consecutiv privind vanzarile de automobile si noi performante istorice pentru anul 2007, Audi intentioneaza sa isi extinda portofoliul de automobile pana la 40 de modele, fata de cele 25 oferite momentan, si sa atinga un nivel al vanzarilor de 1,5 milioane automobile pe an pana in 2015.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.