Publicatia on line www.bloombiz.ro a intocmit o lista cu zece modele care indeplinesc aceste criterii.
Modele sub 15.000 de euro

Ford Focus se poate lauda cu un design rafinat si impunator, un habitaclu inalt, o pozitie comoda la volan, un interior spatios si un pret rezonabil. Pentru un astfel de autoturism, doamnele si domnisoarele interesate vor scoate din buzunar cel putin 10.000 de euro.

O alta masina preferata de sexul frumos este Honda Jazz. Acest model consuma putin, are o durata mare de viata garantata de calitatea Honda, si este foarte sigur, foarte spatios (comparativ cu modelele din aceeasi clasa) si foarte util in zonele urbane, marimea sa permitandu-i sa se strecoare printre masini si sa ocupe spatii mici de parcare. Preturile la care poate fi achizitionat Honda Jazz pleaca de la 10.900 de euro.

Citeste si:

Modelul compact Mazda 3 este o combinatie intre stil, spatiu si placerea de a conduce. In plus, masina, al carei tarif porneste de la 11.000 de euro, ofera o siguranta ridicata.

Si Volkswagen Jetta are tot ceea ce-si poate dori o femeie, fie ca vorbim despre o femeie de cariera, fie ca vorbim de o femeie dedicata familiei. Siguranta, agilitate, eleganta, spatiu si un pret incepand de la 13.500 de euro sunt doar cateva dintre atuurile modelului compact sedan de la Volkswagen.

Honda Civic este o masina economica, usor de condus, merge ca un ceas elvetian, este bine dotata si o investitie buna atat pe termen lung, cat si pe termen scurt, deoarece se revinde foarte bine si usor. De asemenea, o podea complet plata face din Honda Civic un autoturism confortabil si practic. Acest model costa de la 14.500 de euro.