Auto 14 Martie 2008 03:53
Grupul AAA AUTO, dealerul de masini second hand cu cele mai mari vanzari din Europa Centrala si de Est, prezent si in Bucuresti, si-a deschis ieri cel de-al noualea centru de masini din Ungaria, in orasul Gyr, potrivit reprezentantilor companiei.

Noul centru, care va oferi clientilor in jur de 200 de masini pe un lot de 10.000 metri patrati, va crea aproximativ 40 de noi locuri de munca atunci cand va opera la capacitate.

“Deschiderea centrului se incadreaza in eforturile grupului de extindere atenta in Ungaria si in eforturile managementului de a imbunatati profitabilitatea sucursalelor sale in 2008. AAA AUTO, cu o expansiune atenta, planuieste sa deschida 3-6 noi centre (inclusiv 2 in Ungaria), si se va axa pe maximizarea profitabilitatii in toate filialele noastre in 2008”, a declarat managerul AAA Auto Ungaria, Zoltan Markó.

In conformitate cu planurile actuale, noua sucursala va fi un centru de cumparari de masini in 2008 si va functiona si ca un centru de vanzari din 2009.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.