Peste 250 de masini modificate si autoturisme echipate de raliu si aproximativ 400 de motociclete, ATV-uri si scutere reprezinta atractiile motorsport din Capitala. Vizitatorii vor avea parte de un eveniment
„3 in 1": 4Tuning Days - cea mai mare expozitie de masini modificate din Europa de Est, SMAEB - Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti si, in premiera nationala, prima expozitie Rally Days.

Printre marcile de masini modificate, pe care vizitatorii si amatorii sporturilor cu motor le vor putea admira, in pavilioanele 14-17, se numara: Ferrari, Porsche, Lamborghini, cat si Loganul autohton. in cadrul primului targ de tuning din Romania, peste 70 de firme specia­lizate isi vor prezenta oferta in materie de fite pentru masini.

De asemenea, vor fi competitii de car-audio, concursul Miss 4tuning, iar in premiera nationala, prima masina specializata pe derapaje laterale (drift) condusa de un roman in campionatele interna­tionale va face o reprezentatie pentru public. Cele mai modificate masini, din Romania, la exterior, interior, motor si sistem de sonorizare vor participa la competitii si concursu­ri jurizate.