Renault vrea sa vanda in Romania 900 de Laguna 3 Potrivit lui Daniel, intentia companiei Renault este de a comercializa circa 100 de modele Laguna 3 pe luna.

Acesta a mai spus ca Laguna 3 va beneficia de o garantie de trei ani in limita a 150.000 km (fara limita in primii doi ani). De asemenea, Jacques Daniel a precizat ca acest tip de garantie este clasica, insa ca spre deosebire de perioada anterioara a fost crescuta limita de timp de la doi la trei ani.

Pe de alta parte, directorul comercial al Renault a afirmat ca principalii concurenti ai Laguna 3 sunt Volkswagen Passat, Ford Mondeo si Peugeot 407.

La randul sau, directorul de marketing al Renault Romania, Rafael Treguer, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Laguna 3, care a avut lansarea oficiala in Romania pe 11 martie 2008, va fi disponibila pe piata autohtona in doua variante: Berlina si Break. Laguna 3 Berlina va beneficia de trei niveluri de echipare si cinci variante de motorizare, iar modelul Break va fi disponibil in doua modele de echipare, cu trei tipuri de motorizari.