Auto 17 Martie 2008 02:19
Producatorul francez de automobile Renault intentioneaza ca in acest an sa comercializeze peste 900 de modele Laguna 3 incepand din 17 martie, cand va avea loc lansarea comerciala pe piata romaneasca, a declarat directorul comercial al Renault Romania, Jacques Daniel.

Renault vrea sa vanda in Romania 900 de Laguna 3 Potrivit lui Daniel, intentia companiei Renault este de a comercializa circa 100 de modele Laguna 3 pe luna.

Acesta a mai spus ca Laguna 3 va beneficia de o garantie de trei ani in limita a 150.000 km (fara limita in primii doi ani). De asemenea, Jacques Daniel a precizat ca acest tip de garantie este clasica, insa ca spre deosebire de perioada anterioara a fost crescuta limita de timp de la doi la trei ani.

Pe de alta parte, directorul comercial al Renault a afirmat ca principalii concurenti ai Laguna 3 sunt Volkswagen Passat, Ford Mondeo si Peugeot 407.

La randul sau, directorul de marketing al Renault Romania, Rafael Treguer, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Laguna 3, care a avut lansarea oficiala in Romania pe 11 martie 2008, va fi disponibila pe piata autohtona in doua variante: Berlina si Break. Laguna 3 Berlina va beneficia de trei niveluri de echipare si cinci variante de motorizare, iar modelul Break va fi disponibil in doua modele de echipare, cu trei tipuri de motorizari.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.