Evenimentul s-a desfasurat in weekend in cadrul complexului expozitional Romexpo. Nu au lipsit motocicletele fabricate la comanda, chopperele, cele de viteza si de curse, dar nici motocicletele clasice. Alaturi de motoare, au fost prezente zeci de firme de echipamente, accesorii si consumabile. Concomitent, aceasta manifestare a inclus si o expozitie de tuning, unde au fost expuse peste 250 de masini modificate, dar si un eveniment dedicat impatimitilor de raliu, care au avut ocazia sa admire masinile care concureaza in campionatul national sau la Dakar. Expozitia de masini tunate s-a desfasurat in pavilioanele 14-17. Peste 70 de firme specializate din tara si strainatate si-au prezentat oferta in materie de tuning auto. cotidianul.ro va przinta o selectie foto a zece modele de motoare, ATV-uri, scutere si masini tunate prezentate.

Can-Am-Spyder

Motocicleta a iesit in evidenta prin amplasarea in partea din fata a doua roti. Modelul, distribuit in Romania de Euronutoca Motors, are un motor de 1.000 de centimetri cubi si 106 cai-putere disponibili de la 8.500 de rotatii pe minut. Pretul de achizitie: 18.000 de euro, cu toate taxele incluse.

Citeste si:

Moto Guzzi Stelvio

Pentru 10.490 de euro, fara TVA, modelul Stelvio dispune de un motor de 1.151 de centimetri cubi si 110 cai-putere de la 7.500 de rotatii pe minut. Cuplul motor de 108 Newton-metri este disponibil de la 6.400 de rotatii. Greutatea modelului este de 214 kilograme.