Auto 18 Martie 2008 03:10
Compania de leasing operational Sixt New Kopel isi va mari flota cu 200 de masini pana la sfarsitul lunii mai si estimeaza ca va vinde 750 masini in acest an, in care sunt incluse si contractele de leasing operational ale firmei care urmeaza sa ajunga la final, informeaza compania.

"Potrivit evolutiei pietei, estimam ca pana la finalul lui 2008 numarul clientilor de servicii de inchirieri auto ai companiei noastre se va dubla, fata de anul trecut", a declarat directorul executiv al companiei, Dudy Perry.

Cresterea flotei va acoperi atat cererea generata de summit-ul NATO si perioada verii, cat si numarul in crestere al solicitarilor de servicii de inchiriere de masini venite din partea companiilor romanesti si multinationale prezente in Romania, potrivit datelor companiei.

Marcile cu care va fi completata flota n-au fost inca stabilite, deoarece compania Sixt New Kopel se afla in stadiu de negocieri cu principalii importatori. Sixt New Kopel vrea ca pana la sfarsitul acestui an sa-si dubleze bugetul de investitii, fata de anul trecut, in conditiile in care se va concentra pe dezvoltarea afacerilor derulate pe pietele de leasing operational si de inchiriere a masinilor, potrivit datelor emise de companie.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.