Auto 18 Martie 2008 03:25
Lansat in 1996, modelul Peugeot Partner, atat in versiunea furgon, cat si combi, s-a bucurat de un important succes de vanzari peste tot in lume, inregistrand o crestere constanta in ultimii 11 ani. De atunci, mai mult de 1.300.000 de vehicule au fost produse sub acest nume

Datorita succesului primei generatii, Peugeot va lansa in a doua jumatate a anului 2008 o noua generatie de autovehicule Partner. Odata cu lansarea noului Partner, prima generatie este mentinuta numai in anumite tari si intr-o gama adaptata, preluand denumirea de Partner Origin.

Dinamism

Cu un stil dinamic si perfect adaptat exigentelor legate de calitate, robustete si eficacitate, noul Partner este un instrument de lucru polivalent. Disponibil in doua variante de caroserie cu lungime de 4,38 metri si, respectiv, 4,63 metri, Partner are si inaltimi care variaza de la 1,81 metri pana la 1,83 metri. Din punctul de vedere al functionalitatii, acesta are o capacitate de incarcare optimizata, reprezentand un punct de referinta in segmentul autoutilitarelor. Astfel, cu o lungime de 4,38 m, noul Partner ofera un volum util de 3,3 m3 si o sarcina utila de pana la 850 kg. De asemenea, bancheta cu 3 locuri pentru pasagerii din fata constituie o premiera importanta in segmentul autoutilitarelor.

Datorita trenului de rulare preluat de la modelul 308, confortului acustic, pozitiei de condus ergonomice si excelentei vizibilitati, noul Partner ofera tuturor clientilor un confort sporit, simbol al unei noi generatii de furgonete.

Reinnoire

Noul model Partner vine sa desavarseasca extinderea si reinnoirea completa a gamei de autoutilitare Peugeot. Aceasta gama, completa si inovatoare, ofera prin modelele Bipper, Partner Origin, noul Partner, Expert si Boxer solutii multiple pe un interval generos de volume utile de la 2,5 m3 pana la 17 m3. Gama de motorizari cuprinde patru propulsoare: unul pe benzina (1,9 litri, cu o putere de 90 CP) si trei diesel (HDi de 75 si 90 CP si un HDi DPFS de 90 CP).

Peugeot Partner Tepee

Noul model Partner Tepee reprezinta noua generatie a unui concept creat de Peugeot in anul 1996. Partner Tepee este un autovehicul polivalent, ce beneficiaza de un stil modern si original atat la exterior, cat si la interior. Extraordinara sa modularitate raspunde cu succes asteptarilor clientilor. Se remarca excelenta luminozitate datorita acoperisului Zenith si calitatile rutiere demne de o berlina. In fine, amatorii de aventuri vor fi sedusi de capacitatile masinii ce permit abordarea oricarui traseu si de designul personalizat al Partner-ului Tepee Outdoor. Noul Partner, ca si predecesorul sau, este fabricat la uzina din Vigo, Spania. Autoutilitara va fi comercializata initial in cele mai mari piete din Europa. O varianta extinsa si una de tip platforma va aparea in toamna anului 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.