Auto 20 Martie 2008 02:04
Un top care vrea sa arate cat putem cheltui (maxim) pe masini mini proiectate sa fie cat mai ieftine, la nivelul pretului de achizitie.

Tindem sa credem ca masinile de clasa mini sunt preferate datorita pretului de achizitie scazut si cel putin in Romania, cam asa si este. Mai exista insa o categorie de clienti ai acestor modele pentru care nu pretul de cumparare este prioritar ci aspectele de ordin practic care tin de mediul urban. Sunt acei clienti care prefera o masina foarte mica pentru dimensiuni, pentru ca se pot strecura mai rapid prin trafic, pentru ca gasi mai usor un loc de parcare, pentru ca nu consuma inutil combustibil cu un motor mare, etc.

Acesti clienti vor prefera insa o masina, chiar daca mini, bine echipata, fie ca asta inseamna elemente de confort si siguranta, fie ca este vorba de elemente de design exterior care schimba in bine aspectul masinii.

Am luat la rand ofertele importatorilor pentru a vedea cat de mult poate costa o masina de clasa mini si...

Iata rezultatele (toate preturile sunt cele cu TVA):

Locul 1.

Kia Picanto. Acest model costa 12.707 euro, in versiune de echipare DSL EX Comfort. Motorul este unul diesel de 1,1 litri, in 3 cilindri, care produce 75 CP si consuma, in medie, 4,4 l/100 km.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.