Auto 20 Martie 2008 02:09
Oficialii Porsche Holding se declara increzatori in ceea ce priveste vanzarile de automobile care se vor inregistra, anul acesta, desi criza economica din Statele Unite se adanceste, relateaza Autonews.

Compania a afirmat ca prevede o crestere in profitul inregistrat anul acesta, fara sa enunte, insa, cifre exacte.

“Daca nu se va intampla nimic neprevazut, compania va genera, cu atat mai mult, rezultate exceptionale”, au declarat oficiali ai companiei.

“Chiar daca se va acutiza criza economica si financiara din Statele Unite, Porsche intentioneaza sa obtina cele mai mari vanzari inregistrate vreodata de companie, in anul fiscal 2007/2008”, au adaugat persoane abilitate ale Porsche, citate de Autonews.com.

De asemenea, noile modele, cum sunt Cayenne GTS, Turbo Cabriolet 911 si GT 911, vor contribui la succesul producatorului de masini sport.

Totalul vanzarilor inregistrate de Porsche, in perioada august 2007 – ianuarie 2008, a fost de 46.600 de unitati, ceea ce reprezinta o crestere de 18,7% fata de anul precedent.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.