Auto 20 Martie 2008 02:22
Fiat Argentina, cea mai reprezentativa filiala locala a producatorului italian de automobile, va investi 300 de milioane de dolari (189 milioane euro) in Argentina, potrivit Autonews.com.

Aproximativ 200 de milioane de dolari (126 milioane euro) din suma investita vor fi utilizati pentru a produce cutii de viteze, care sa fie folosite numai pentru productia auto a Fiat, declara surse oficiale ale companiei.

Afacerea a prins contur dupa ce Cristina Fernandez de Kirchner, presedintele Argentinei, a avut o intalnire de afaceri cu seful companiei Fiat din Argentina, scrie Autonews.

Reprezentanta din sudul Americii exporta componente auto ce apartin marcii Fiat in provincia Cordoba, din centrul Argentinei.

Fiat Argentina a inceput sa produca, anul acesta, modelul Siena, dupa ce, in perioada 2001 – 2002, cand a avut loc o criza economica in tara, si-a micsorat productia de automobile, relateaza Reuters.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.