Auto 21 Martie 2008 02:29
Kia continua ofensiva de lansare de noi modele. Conceptul KOUP, prezentat ieri la New York se adreseaza pasionatilor de masini sport.

Kia Motors trece prin transformari mari si vrea sa-si schimbe complet imaginea de constructor care produce masini ieftine si...cam atat. cee'd este primul model din acesta ofensiva de produse si imagine, iar compacta coreeana este deja un succes de piata.

Kia are insa planuri mult mai ambitioase. Ieri a prezentat, la Salonul Auto de la New York, conceptul KOUP, un coupe care, dupa parerea mea arata excelent. Asta chiar daca seamana destul de mult, cred eu, cu Honda Civic, privit din fata.

KOUP este acum un concept, dar este cat se poate de evident ca productia de serie este iminenta. Jantele, poate si prizele de aer, cateva comenzi de pe bord si ceasurile sunt caracteristice unui concept, adica sunt destul de avangardiste pentru o masina de serie. In rest, KOUP este o masina de serie si ar fi bine daca coreenii ar pastra pentru serie volanul si scaunele exact asa cum sunt, pentru ca arata foarte bine.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.