Auto 21 Martie 2008 03:31
Pentru a o ferii de aparatele foto, ingniosii de la Opel au camflat noua versiune Vectra, botezata Insignia.

Pana pe 22 iulie cand va incepe salonul auto de la Londra, unde va fi lansata viitoarea Vectra, inginerii de la Opel testeaza, pe sosele, noul model dar in varianta camuflata.

Potrivit Auto.ro, Vauxhall, asa cum se numeste Opel in Marea Britanie, a dat publicitatii un set de fotografii-spion oficiale cu prototipuri camuflate ale viitorului sedan Insignia, model care va inlocui actualul Vectra in Europa si, foarte probabil, Saturn Aura pe piata nord-americana.

Printre informatiile date de cei de la Opel, se strecoara si unele date interesante din care aflam cum producatorii pacalesc aparatul foto al curiosilor. Astfel, potrvit Automarket, ni se povesteste despre panouri din lemn care acopera anumite portiuni ale masinii astfel incat acestea sa nu fie vazute in forma lor finala, despre abtibildurile denumite in acest caz "fishies" ("pestisori") care acopera aproape in intregime caroseria si care induc in eroare aparatele foto, despre modul in care acestea trebuie sa reziste lipite pe masina in conditii grele de teste (de la -40 la +70 grade Celsius) si despre cum inginerii schimba farurile viitorului model cu altele cu forma diferita pentru ca nimeni sa nu isi dea seama ce vrea respectivul constructor sa spuna prin formele partii frontale.

Potrivit lui Alain Visser, directorul de marketing al General Motors Europa, viitorul Insignia va imprumuta liniile de design anticipate de conceptul GTC si va fi produs la uzina Opel din Russelsheim, noteaza Ziua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.