Auto 26 Martie 2008 02:29
Micul Fiat 500 s-a lansat oficial si pe piata din Romania.

Fiat 500 este una dintre cele mai mediatizate masini din acest moment. Pe langa lansarea internationala de o amploare mai rar intalnita, cei de la Fiat au avut grija ca fiecare lansare pe pietele importante sa fie la inaltime.

Nici nu e de mirare ca masina este deja foarte cunoscuta si apreciata. Fiat a reusit o interpretare extraordinara a designului modelului initial, model care a motorizat o mare parte a populatiei din tara sa natala. Designul reusit este punctul forte al masinii, iar cererile si interesul cumparatorilor au depasit asteptarile celor de la Fiat. Modelul 500 a fost declarat anul trecut "Masina Anului in Europa" pentru anul 2008.

Iata ca a venit si randul importatorului roman sa lanseze pe piata din tara noastra acest model. Fiat 500 costa, in versiunea de baza - Pop - 11.500 euro cu TVA inclus, pret valabil pentru motorul pe benzina de 1,2 litri si 69 CP.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.