Auto 29 Martie 2008 22:59
Gata cu zvonurile! Dodge a prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York (NAIAS) versiunile R/T & SE ale Challenger-ului. Iar daca la acest lucru adaugam SRT8-ul, lansat acum ceva mai bine de o luna la Chicago, putem afirma ca asistam la renasterea unei legende.
Dodge-ul Challenger a facut furori in America anilor ‘60-’70, alaturi de modele precum Ford Thunderbird, Mustang si Shelby Cobra, Dodge Charger sau Pontiac Firebird. Apoi, din varii motive majoritatea acestor modele a iesit din fabricatie, transformandu-se in adevarate legende ale soselelor. In ultimii ani insa, constructorii au inceput sa scoata de la naftalina numele cu greutate si sa le resusciteze. Prima incercare a facut-o Ford, cu Mustang. si i-a mers. Acum, Dodge face acelasi lucru si, daca avem in vedere reactiile pozitive din partea publicului si a specialistilor, noul Challenger va avea mare succes.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.