Forumul de recrutare de la Galati este al doilea din acest an, dupa cel din luna februarie, de la Ploiesti. In luna mai va fi organizat un eveniment similar in Bucuresti, in iunie la Iasi, in septembrie la Bacau, iar in noiembrie inca unul la Bucuresti.

"Este al doilea an in care organizam forum de recrutare la Galati. Stim ca aici exista oameni bine pregatiti in inginerie mecanica, inginerie electrica si electronica sau stiinta materialelor si dorim saa tragem cat mai multi in echipele RTR. Ceea ce le propunem noi este o cariera in inginerie, unica in Romania, in domeniul proiectarii si testarii de automobile, pentru unul dintre cei mai mari constructori mondiali de vehicule", a declarat directorul de resurse umane al RTR, Dana Oprisan.

Posturile vizate de Renault Technologie Roumanie (RTR) pentru forumul de sambata (5 aprilie) de la Galati sunt arhitect vehicul, conceptor caroserie, conceptor echipament caroserie, conceptor sisteme sasiu, conceptor sisteme electrice si conceptor mecanica - motor si cutie de viteza, potrivit unui comunicat al Centrului.

Forumul de la Galati va incepe la ora 9:00 cu o prezentare a Renault Technologie Roumanie si a meseriilor practicate in cadrul companiei.