Auto 4 Aprilie 2008 03:50
Dacia va intra pe piata britanica, la inceputul anului viitor, cu modelul Sandero, adresandu-se publicului care pana acum prefera marcile asiatice sau modelul economic 107 lansat de Peugeot.

Modelul Sandero va avea un pret de pornire de 8.000 de lire sterline (10.100 de euro) si va fi comercializat de jumatate dintre cei 300 de dealeri Renault din Marea Britanie, anunta Evenimentul Zilei.

Directorului general al Renault UK, Roland Bouchara, a declarat ca, prin hatchback-ul Sandero, Dacia va reintra pe piata din Marea Britanie, dupa o absenta destul de lunga, scrie Cotidianul.

Modelul Sandero a fost prezentat la inceputul lui martie la salonul auto de la Geneva, va fi lansat la inceputul lunii iunie in Romania si pe alte piete europene, cum ar fi Turcia si Bulgaria, urmand ca pana la finalul anului sa ajunga pe 40 de piete.

Potrivit Wall-Street, Reanult Sandero va fi comercializat progresiv pe pietele din Europa, in Turcia si in Maghreb, incepand cu iunie 2008. Garantia oferita de Renault pentru noua Dacia Sandero este de trei ani, sau 100.000 de km, pentru clientii din majoritatea tarilor Uniunii Europene.

Modelul Sandero va fi disponibil in patru variante de motorizare: doua pe benzina si doua diesel si va fi vandut in Romania la preturi ce nu vor depasi 9.500 de euro, potrivit reprezentantilor Dacia - Renault.
Vanzarile Dacia din Europa Occidentala au crescut anul trecut cu 68%, ajungand la 70.000 de autovehicule.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.