Auto 4 Aprilie 2008 03:53
Afacerile celor doua companii producatoare de masini achizitionate de Tata Motors au indicat un profit puternic pe 2007, conform directorului Ravi Kant, citat de Automotive News.

De asemenea, profitul inregistrat de ambele companii a fost pe plus in toate cele patru trimestre ale anului trecut.

In timp ce Land Rover este “foarte profitabil”, Jaguar a inceput sa se refaca din punct de vedere al venitului obtinut, a constatat directorul financiar al Tata, C. Ramakrishnan.

Intrebat de performantele financiare prefigurate ale celor doua branduri britanice, Ramakrishnan a declarat ca Ford Motors va problematiza “date specifice ale Jaguar si Land Rover” in urmatoarele doua saptamani, editeaza Automotive News.

Referitor la transferul tehnologic si la metodele de cumparare ale celor doua marci, Ramakrishnan a spus ca oferta de 2,3 miliarde de dolari (1,47 miliarde euro) a inclus si variantele de plata curente, precum si viitoarea tehnologie dezvoltata de cei doi producatori de automobile.

Totodata, nu va exista nici o conexiune intre Jaguar Land Rover si Fiat, in ceea ce priveste impartirea platformei si a facilitatilor de fabricare, relateaza Ramakrishnan, citat de Automotive.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.