Auto 5 Aprilie 2008 02:04
Au aparut primele fotografii "spion" cu primul SUV romanesc. Pozele au fost facute in nordul Scandinaviei, unde specialistii Dacia fac teste in secret.

Cei de la Dacia Renault confirma zvonurile, dar anunta ca SUV-ul ar putea fi vazut in realitate abia la sfarsitul lui 2009, la Targul International Auto de la Bucuresti.

Masina este inalta, solida si impunatoare. Spionii din domeniul auto sustin ca au surprins acest Logan cu o garda la sol suspect de mare, chiar in timpul testelor efectuate pe zapada, undeva prin nordul Scandinaviei.

Putem spune ca specialistii de la Dacia visau la SUV inca din 2006, cand au prezentat la targul de la Geneva conceptul Logan Steppe, care are printre altele bandouri si bare de protectie.

Dacia va lansa la sfarsitul lui 2009 primul SUV din istoria sa, iar site-ul WorlCarFans a publicat poze spion cu acest model, despre care scrie ca ar putea costa de la 11.000 de euro in sus, iar in varianta de baza va avea doar tractiune fata.

Citeste mai multe pe www.protv.ro


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.