Acestea au fost rezervate si urmeaza sa fie vandute clientilor, a declarat duminica pentru Cotidianul, directorul de marketing si vanzari din cadrul Mercedes-Benz Romania.

Pretul unei masini Mercedes-Benz neblindate este de 115.000 euro, fara TVA, si poate ajunge in final la 160.000 de euro. Vehiculele au cutie de viteze automata si sunt dotate cu opt airbaguri, frigider, televizor incorporate. In perioada summitului, acestea au parcurs intre 200 si 400 km fiecare.

Potrivit Wall-Street, compania Mercedes-Benz a pus la dispozitie organizatorilor summitului NATO 69 de autoturisme: 39 de blindate, dintre care 37 au fost de tip S600 L cu blindaj B6/B7 si doua de tip E500 cu blindaj B4 - care au fost inchiriate si aduse pe 17 martie cu trailerul din Germania, de la sediul central al producatorului si care urmeaza sa se intoarca acolo. In plus 30 de masini neblindate de tip S500 4 Matic L, proprii ale Mercedes-Benz Romania, care au fost scoase la vanzare.

Citeste si:

Deasemenea, Mercedes-Benz Romania va lansa in luna mai, patru modele restilizate, SLK, SL, CLS si Clasa C Sport Coupé, iar in septembrie va intra pe piata Sport Utility Vehicle-ul (SUV) compact, denumit GLK, au declarat oficialii companiei, citati de EVZ.

Tinta de vanzari pentru autoturisme a Mercedes-Benz Romania este de cel putin 3.000 de unitati in acest an, in crestere cu 24,5% fata de nivelul anului trecut, cand compania a vandut 2.408 autoturisme.