Auto 9 Aprilie 2008 01:03
In luna mai, langa Aeroportul „Henri Coanda", se inaugureaza prima reprezentanta Ferrari din Romania si a treia deschisa in zona estica a Europei, dupa Ungaria si Cehia
Forza Rossa a fost desemnata de constructorul de la Maranello ca partener oficial al Calutului Cabrat. Strategia de piata a companiei are doua faze: prima presupune deschiderea unui service, iar in faza a doua se inaugureaza si punctul de vanzari.

Investitia se va ridica la 4,5 milioane de euro. "Intrarea pe piata din Romania este preconizata pentru prima saptamana a lunii mai. in cladirea Forza Rossa va functiona un service pentru parcul circulant Ferrari. Tot aici se vor oferi si alte facilitati asociate brandului Ferrari", a spus Roxana Valcu, reprezentant al companiei Forza Rossa. Sediul va avea aproape 3.000 de mp si este localizat pe DN 1, langa Aeroportul Henri Coanda.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.