Auto 11 Aprilie 2008 18:40
Arden, o renumita companie germana de tuning, specializata in marci precum Jaguar si Range Rover, va lansa primul sau Jaguar XF, botezat “XF AJ 21”.

Pana in prezent, reprezentantii Arden au dat publicitatii o singura fotografie cu exclusivistul model, pentru a mari suspansul in randul impatimitilor de masini tunate.

Inutil de spus ca Jaguar XF AJ 21 are un aspect extrem de provocator, prezentand ca noutati o bara de protectie cu lumini cu leduri in stilul Audi, un grilaj modificat, parti laterale cu fante de aerisire, oglinzi ovale si jante din aliaj.

Din nefericire pentru curiosi, cei de la Arden nu au facut inca publice dotarile tehnice ale noului model de Jaguar XF, AJ 21, dar, cu siguranta, acestea nu vor intarzia sa apara.

Conform specialistilor in domeniu, modelul XF AJ 21 va primi probabil acelasi motor modificat V8 4.5-L ca si XK AJ 20 Coupe: cu 480 CP si un cuplu de 640 Nm 3.850 rpm.

Pretul la care va putea fi achizitionat exclusivistul Jaguar XF AJ 21 ramane, de asemenea, un mister, oficialii Arden refuzand sa ofere informatii in acest sens.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.