Auto 15 Aprilie 2008 01:25
Dupa multe speculatii si cateva masini preparate special, Bugatti Veyron primeste si versiune cabrio.

Bugatti Veyron da jos plafonul!Extrem de exclusivist, Bugatti Veyron a mers pana acum pe linia trasata initial: o singura versiune (cu cateva exceptii gen Fbg par Hermes) comenzi in limita a 300 de exemplare si atat. S-a vorbit la un moment dat de posibilitatea aparitiei unei versiuni cabrio, dar oficialii Bugatti au negat atunci zvonurile.

Iata ca situatia s-a schimbat. Automotive News a obtinut confirmarea ca se pregateste un model decapotabil, din partea unui oficial Volkswagen. Faptul a fost confirmat apoi si de Georges Keller, purtatorul de cuvant al companiei Bugatti.

Se pare ca masina va fi mai mult spre genul targa, pentru ca plafonul va putea fi scos doar manual, deoarece Veyron nu dispune de spatiu in partea spate pentru a gazdui in plafon retractabil automat. Asa ca viitorul proprietar va scoate singur acoperisul masinii, il va depozita in garaj, pentru ca acesta nu poate fi fixat in masina si se va ruga sa nu-l prinda ploaia. Sau Bugatti va oferi un fel de prelata speciala care sa acopere interiorul in cazuri de urgenta meteorologica.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.