Auto 15 Aprilie 2008 01:38
Tunerul german a pregatit un kit de exterior pentru M3, dar s-a jucat putin si cu motorul V8.

BMW M3 - Plus de putere de la HamannElementul de noutate a trecut pentru masina de serie, tunerii au inceput sa inteleaga tehnica noului M3 asa ca incep sa para si versiunile mai performante, fie aerodinamic, fie din punct de vedere tehnic.

Hamann s-a ocupat cat se poate de serios de noul M3, dovada fiind kitul de exterior care atrage atentia, dar ajuta si din punct de vedere aerodinamic. Masina a primit noi spoilere fata/spate, praguri noi dar si doua eleroane, unul montat deasupra lunetei si unul pe capota portbagajului. Nu putea lipsi jantele, acestea fiind - in general - cele care atrag cel mai mult atentia la o masina.

BMW M3 - Plus de putere de la HamannInginerii Hamann au reprogramat discret unitatea electronica a motorului V8 si au reusit sa scoata 20 CP si 25 Nm in plus, masina ajungand la o putere maxima de 440 CP si o valoare a cuplului maxim de 425 Nm. Bineinteles ca limitarea electronica a vitezei maxime a disparut asa ca modelul preparat de Hamann ajunge la 300 km/h.


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.