Noul serviciu auxiliar al celor de la BMW permite utilizatorilor sa trimita informatii legate de locatie, inclusiv adrese complete, tuturor celor care folosesc serviciul Google Maps, direct de la bordul automobilului pe care il conduc.

Totodata, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a initia ghidarea catre o anumita ruta, imediat ce se acceseaza un buton specific acestei operatiuni.


Pentru a putea utiliza serviciul MyInfo, proprietarii automobilelor trebuie doar sa caute o adresa sau numele unei companii, pe Internet, prin Google Maps, pentru ca, apoi, sa trimita cu ajutorul butonului “Send” informatiile gasite si sa aleaga o masina.

Publicitate pe acest site
Odata aflati in masina, soferii trebuie doar sa apese pe butonul MyInfo al meniului asistat de BMW si sa aleaga destinatia dorita, care va fi gasita in mod automat cu ajutorul numarului de telefon asociat cautarii efectuate.

Principalul beneficiu al noului serviciu initiat de producatorul de automobile este acela ca da utilizatorilor sansa de a naviga in interiorul acestui sistem fara a mai fi nevoiti sa noteze sau sa printeze informatiile din adresa si sa le introduca, apoi, manual.