Auto 15 Aprilie 2008 01:43
BMW si-a imbunatatit sistemul de navigare, facandu-l mai rapid si mai accesibil pentru consumatorii sai, prin introducerea noului serviciu “MyInfo” in Statele Unite, realizat in parteneriat cu Google, titreaza Motor Authority.

Noul serviciu auxiliar al celor de la BMW permite utilizatorilor sa trimita informatii legate de locatie, inclusiv adrese complete, tuturor celor care folosesc serviciul Google Maps, direct de la bordul automobilului pe care il conduc.

Totodata, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a initia ghidarea catre o anumita ruta, imediat ce se acceseaza un buton specific acestei operatiuni.

Pentru a putea utiliza serviciul MyInfo, proprietarii automobilelor trebuie doar sa caute o adresa sau numele unei companii, pe Internet, prin Google Maps, pentru ca, apoi, sa trimita cu ajutorul butonului “Send” informatiile gasite si sa aleaga o masina.

Publicitate pe acest site
Odata aflati in masina, soferii trebuie doar sa apese pe butonul MyInfo al meniului asistat de BMW si sa aleaga destinatia dorita, care va fi gasita in mod automat cu ajutorul numarului de telefon asociat cautarii efectuate.

Principalul beneficiu al noului serviciu initiat de producatorul de automobile este acela ca da utilizatorilor sansa de a naviga in interiorul acestui sistem fara a mai fi nevoiti sa noteze sau sa printeze informatiile din adresa si sa le introduca, apoi, manual.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.